30 Ekim 2018 Salı

Antalya'da Eğitim Uçağı Düştü: 2 Pilot Hayatını Kaybetti

Isparta'nın en büyük haber sitelerinden bir tanesi olan uyan 32 haber sizler için uyumadan çalışarak en hızlı şekilde gündemi belirlemeye devam ediyor. Antalya'da gündüz saatlerinde düşen eğitim uçağında ne yazık ki 2 pilotumuz hayatını kaybetti. Antalya’da Eğitim Uçağı Düştü!- https://www.uyan32.com/antalyada-egitim-ucagi-dustu/

28 Ekim 2018 Pazar

Isparta Davrazspor 3 Kuşadası Spor 0 Maçının Golleri

Bölgesel amatör ligde kötü bir gidiş sergileyen Davrazspor son zamanlarda oynadığı futbol ile taraftarlarını mutsuz etmeye devam ediyor. Son haftalarda alınan kötü puanlarda sonra kendi evinde kolay bir şekilde 3 puana ulaşan davrazsporun maç özeti her zaman olduğu gibi yine sitemizde sizlerle. Kaynak: https://www.uyan32.com/isparta-davrazspor-3-kusadasispor-0-mac-ozeti/

Isparta İyi Parti Milletvekili Aylin Cesur'dan Demirel'i Anma Törenlerine Davet

Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in doktorluğunu yapan ve manevi kızı olarak bilinen Isparta İyi Parti’den Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Süleyman Demirel’in doğum tarihinde düzenlenecek olan anma törenlerine bütün Isparta halkını davet etti. 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’i anma ve ilk ders programı kapsamında Türk Tarihinin ekollerinden bir tanesi olan Prof. Dr. İlber Ortaylı, SDÜ’ye konuk olacak. 31 Ekim Çarşamba günü saat 14.00’te Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek programda, Türk Tarih Kurumu “Şeref Üyeleri” arasında yer alan, Tarih alanında Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Ödülüne layık görülen Prof. Dr. İlber Ortaylı, 2018-2019 Akademik Yılının ilk dersini de verecek. 1 Kasım tarihinde ise saat. 12:00’da Atabey İlçesi İslamköy’de anme töreni olacak. Çelenklerin sunulması, saygı duruşu, konuşmalar, dualar ile aile yakınlarına taziye ziyaretinde bulunulacak.

26 Ekim 2018 Cuma

Isparta MHP'den Yalvaş Adayı Belli Oldu

31 Mart yerel seçimleri öncesi hızla çalışmalarına devam eden siyasi partiler adaylarını yavaş yavaş belli etmeye başladılar. Isparta Yalvaç ilçesinde MHP adayı belli oldu. Isparta'nın en hızlı haber siteleri arasında yer aldığımızı hepiniz biliyorsunuzdur. Son zamanlarda devam eden çalışmalarımızı sizlere duyurmak için elimizden geleni yapsakta bu yetmiyor. Isparta'nın en büyük haber siteleri arasında yer alan uyan32, bomba 32 gibi bir çok haber sitesi bizden alsada haberleri biz hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kaynak: https://www.uyan32.com/mhp-yalvac-adayi-belli-oldu/

25 Ekim 2018 Perşembe

Isparta Emre Aydın Konseri ile Renk Buldu

Uzun zamandır Isparta'ya gelmeyen Emre Aydın SDÜ tarafından hazırlanan "ÇAYLAKLAR GÜNÜ" konserinde yer aldı. Soğuk havaya rağmen konserde renkli görüntüler yaşandı. Binlerce öğrencinin yer aldığı konserden kesitleri her zaman olduğu gibi Isparta'nın en büyük haber sitesi olan Isparta Haber sizler için sundu.



Soğuk havaya rağmen çılgınlar gibi eğlenen SDÜ öğrencileri Emre Aydın ile nefes kesen bir konser yaşadı. Kaynak: https://www.uyan32.com/sdu-caylaklar-gunu-emre-aydin-konseri-ile-renk-buldu/

24 Ekim 2018 Çarşamba

Konya Isparta Yolunda Feci Kaza; 1 Ölü Var

Isparta'yı Konya'ya bağlayan kara yolunda feci bir trafik kazası yaşandı. Yaşanan acı kazada 1 kişi ölürken 1 kişi ağır bir şekilde yaralandı.

https://www.uyan32.com/otomobil-takla-atip-karsi-seride-gecti-1-olu-1-yarali/


23 Ekim 2018 Salı

Eğirdir'den Bir İlk Daha



Isparta'nın Ülke genelinde en çok tanınan ilçelerinden bir tanesi olan Eğirdir 24 Ekim'de başlayacak olan Yörex'de yer alacak. Yöresel ürünleri tanıtma fuarında yer alacak olan Eğirdir bu fuarda birden farklı ürünlerini tanıtacak.

Hem Isparta'nın hemde ilçelerinin daha çok gelişmesi daha çok ilerlemesi adına her gün çalışan Isparta Belediyesi gibi çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eğirdir Belediyesini kutluyoruz. Eğirdir belediyesi bu fuarda elma suyundan elma reçeline ve elma cipsi gibi ürünlerini sunacak.

Kaynak: https://www.uyan32.com/egirdir-yorex-de-yer-alacak/

21 Ekim 2018 Pazar

Isparta Antalya Yolunda Feci Kaza Yaşandı

Hemen hemen her gün tehlikeli kazaların yaşandığı Isparta Antalya yolunda bugün talihsiz bir kaza daha yaşandı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücünün dikkatsizliği mal kaybına neden olurken. Kazada 2 kişi ağır şekilde yaralandı.


Yedişehitler Mahallesinde Sarhoş Sürücü Dehşet Saçtı

Isparta'nın bilinen mahallelerinden bir tanesi olan Yedişehitler Mahallesinde alınan bilgilere göre alkollü olan bir sürücü dikkatsizlik sonucu sollama yaparken kazaya neden oldu. Yaşanan kazada yaralı bulunmazken araçlardan büyük maddi hasarlar meydana geldi.

Isparta Kaza Haberleri

https://www.uyan32.com/category/isparta-haberleri/isparta-kaza-haberleri/


19 Ekim 2018 Cuma

Isparta'da Ölüme Meydan Okuyan Gençler

Bugün Isparta merkezde tuhaf bir olay yaşandı. Alınan bilgilere göre, olay istasyon caddesinde yaşandı. 3 kafadar genç bir kamyonun arkasına takılarak gezdiklerini sanarken ölüme meydan okudular.


İstanbul Caddesinde Araç Yolda Giden Yaya'ya Çarptı

Gün geçmiyor ki Isparta'da bir trafik kazası daha yaşanmasın. Alınan bilgilere göre bugün öğlen saatlerinde İstanbul caddesinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir yayaya araba çarpması sonucu şahıs çok kötü bir şekilde yaralandı.

https://www.uyan32.com/karsidan-karsiya-gecen-kadina-otomobil-carpti/


17 Ekim 2018 Çarşamba

İstanbul Caddesinde Dikkatsizlik Kazayı Getirdi

Isparta Barida Otel'ın karşısında yer alan Maxi marketin tam önünde dikkatsiz araç sürücüsü sinyal vermeden şerit değiştirmeye kalkınca olanlar oldu. Kendi şeridinden gelen motora çarparak kazaya sebep olan taşıt sürücüsü suçlu olabilir.

Isparta Kaza Haberleri - https://www.uyan32.com/yine-istanbul-caddesi-yine-kaza/


16 Ekim 2018 Salı

Cumhuriyet Mahallesinde Geri Geri Gelen Araç Yayaya çarptı

Isparta Merkez Cumhuriyet mahallesinde bu akşam saat 22:00 sularında feci bir kaza daha meydana geldi. Geri geri gelmekten olan aracın çarpması sonucu ağır şekilde yaralanan kişinin durumu şu an için kötü.

Son dakika haberlerini sizler için her zaman olduğu gibi en hızlı şekilde sunan uyan 32 haber ekibi sizlere en hızlı şekilde haber için çalışıyor.


15 Ekim 2018 Pazartesi

Isparta Eğirdir Yolunda Kaza Yaptı Kanlar İçinde Olay Yerinden Uzaklaştı

Bugün gece yarısı saat 04:30 sularında yaşanan feci kazada araç sürücüsü takla atan aracın içerisinden çıkarak yakınlarda bulunan Demireller Petrole giderek yardım istedi. Yaşanan kazada şoför ağır bir şekilde yaralandı.

son dakika ısparta haberleri - https://www.uyan32.com


14 Ekim 2018 Pazar

Tiktok Üzerinden Atatürk'e Hakaret Eden Şeref Yoksunu İnsan


Son zamanların en çok tartışılan programları arasında yer alan tiktok uygulaması bir rezalete daha sebep oldu. Ülkemizin kurucusu ve bugünlere gelmemizde büyük payı olan Büyük Komutan Mustafa Kemal Atatürk'e küfür eden genç sosyal medyayı salladı.

Atatürk Büst'ü karşısına geçerek ağza alınmayacak küfürler sarfeden bu insanın en kısa zamanda yakalanması temennimiz.

Isparta Haber - https://www.uyan32.com/

13 Ekim 2018 Cumartesi

Radyo SDU Açılıyor

Ülkenin en çok sevilen ve bilinen üniversitelerin bir tanesi olan Süleyman Demirel Üniversitesi sizler için sdu radyo kanalını yeniden canlandırdı.

(Radyo SDU – 97.0 Mhz.)


Radyo SDU Açılıyor - https://www.uyan32.com/ispartanin-yeni-ogrenci-radyosu/

12 Ekim 2018 Cuma

Isparta Tümen Kavşağında Maddi Hasarlı Kaza


Isparta'nın bilinen bölgelerinden olan Tümen kavşağında yaşanan kazada araç sürücü yaralanmazken çevreye maddi hasar verdi.

Isparta kaza haberlerini sizler için en hızlı şekilde sunan uyan 32 haber ekibi gece gündüz demeden çalışmalarına devam ederken. Son dakika yaşanan kazalarıda sadece bu haber sitesinde bulabilirsiniz.

Kaynak: https://www.uyan32.com/hakimiyetini-kaybeden-surucu-trafik-isigina-carparak-durabildi/

Davraz Mahallesinde Elektrikli Bisiklet Kazası

Isparta Davraz mahallesinde her zaman olduğu gibi yine elektrikli bisiklet kazası yaşandı. Elektrikli bisikleti kullanan şahıs dikkatsiz bir şekilde yanında araca çarpınca olanlar oldu.


7 Ekim 2018 Pazar

Güller Diyarı Isparta Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Isparta, Akdeniz Bölgesinde yer alan ve etrafında küçüklü ve büyüklü bir çok göl bulunan küçük ve kalabalık bir şehirdir. Geçim kaynağı askeriye ve üniversiteye bağlı olan Isparta'nın diğer geçim kaynakları arasında gül ve elma yer almaktadır. 2014 senesinde yapılan nüfus sayımına göre 2017.266 kişi yaşamaktadır. Isparta şehri, yöreye özel olan el dokuması halı ve gül yetiştiriciliği ile bilinmektedir.

Isparta her sene nüfusu hızlı bir şekilde artan illerden bir tanesidir. Bunun en büyük nedenlerinden bir tanesi Türkiye'nin en büyük ve en kaliteli üniversiteleri arasında yer alan Süleyman Demirel Üniversitesi'nin burada yer almasıdır.  

Isparta'da 1992 senesinde kurulan Süleyman Demirel Üniversitesi 100.000 e yakın öğrenci sayısı ile ülkenin en büyük üniversitelerinden bir tanesine sahiptir.

Antalya'ya yakın olması ile bilinen Isparta'nın havası Antalya ile karşılaştırıldığında çok büyük farklılıklar gösterir. Antalya yazları ve kışları sıcak geçerken, Isparta'da kışları daha sert geçmektedir.

Isparta Belediyesi diğer şehirlere oranla baktığımızda çok fazla çalışan ve bu sayede en yaşanabilir şehir ünvanını almaya sebep olan bir Belediyedir. Isparta'nın Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın'dır. Günaydın, şehri için sürekli çalışan hatta sürekli programlar düzenleyerek halkın sorunları dinleyen ve onlara yardım etmeye çalışan bir Belediye Başkanıdır.

Isparta Haber

Isparta'nın bir diğer bilinen yüzü ise Davrazspor'dur. Davrazspor amatör ligde gösterdiği başarı ile her zaman halkın sevilen yüzü olmuş olan bir futbol takımıdır.

Son olarak Isparta'nın son zamanlarda yükselen markası olan Uyan 32'den bahsetmek istedim. Uyan 32 Isparta'da ilk canlı yayını yapan haber kanalıdır. Uyan 32 başarılı ekibi ve sadık çalışanları ile Isparta'da bilinen haber sitesidir. Uyan 32 en başta yaptığı canlı yayınlar ile Isparta halkına hızlı bir şekilde ulaşmıştır. Isparta Haber denince akla gelen bu gazetenin ulusal konuda gelişmeside çok hızlı bir şekilde olmuştur. Sizde bu haber sitesini takip ederek Isparta'dan her zaman haberdar olabilirsiniz.

Isparta Haber - https://www.uyan32.com/

Isparta Davrazspor deplasmanda Yatağanspor ile karşı karşıya geldi. Maç saat 15.00'da başladı. Dakika 1: Temsilcimiz golü Mahmut ile çok erken buluyor. Levan'ın pasıyla Mahmut Bektaş fileleri havalandırıyor. Yatağaspor 0 - Isparta Davrazspor 1 Dakika 21: Gol yine Mahmut Bektaş'dan geldi. Yatağanspor 0 - Isparta Davrazspor 2 Dakika 45: Isparta Davrazspor'da Levan Ingorokva kırmızı kart gördü. Dakika 75: Isparta Davrazsporlu futbolcuya kırmızı kart çıktı. Davrazspor maça 9 kişi devam ediyor. Maç sona erdi. Isparta Davrazspor 2-0 galip geldi.

5 Ekim 2018 Cuma

Isparta Köy Buluşmaları için Mustafa Karataş Geliyor

Isparta belediyesi tarafından hazırlanan Köy buluşmalarında ki yarın ki durağımız Eğirdir'e bağlı olan Bağıllı Köyü olacak. Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydının da katılacağı buluşma için Isparta Merkez'den otobüsler kalkacak. Uyan 32 farkı ile canlı yayında sizlere olacağız. Son zamanların en hızlı yükselen haber sitesi olan Isparta Haber kanalı hız kesmeden çalışmalarına devam ederken bizde elimizden geldiğince sizlere son dakika haberlerini sunmaya çalışıyoruz.

4 Ekim 2018 Perşembe

Isparta Öğrencisi Otobüslere İndirimli Biniyor

Isparta belediyesi tarafından başlatılan uygulama bir çok öğrenci için sevindirici bir haber oldu. Alınan bilgilere göre bir çok öğrencinin ikametgahını Isparta'ya aldırarak otobüslere indirimli binmek istedikleri söylendi. Her zaman hız kesmeden çalışmalarına devam eden Isparta belediyesi bizler için çok güzel uygulamalar yapmaya devam ediyor. Isparta belediyesinin yapmış olduğu uygulamalara gerçekten diğer şehirlere örnek olması gereken hareketler. Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın'ın çıkarmış olduğu projeler dilden dile anlatılırken, haftada bir kaç kez düzenlenen mahalle buluşmaları insanların kaynaşmasını ve memleketimizin daha hızlı büyümesini sağlıyor. Isparta'da yaşanan bu güzel gelişmeler durmak bilmeden devam ederken bizde ısparta haber ekibi olarak sizlere bu bilgileri getirmekten gurur duyuyoruz.

2 Ekim 2018 Salı

Organları Şifa Bekleyen Hastalara Umut Olacak

Şarkikaraağaç'da yaptığı kazada ağır yaralanan ve tedavi olduğu hastanede yaşamını yitiren 23 yaşındaki Soner Tevfik Kaygısız’ın ailesi bütün organlarını bağışladı. Karaciğeri, kalbi ve 2 böbreği şifas bekleyen hastalara umut olmak için yola çıktı. Şarkikarağaç 18 Eylül günü taksiyle Soner Tevfik Kaygısız’ın kullandığı otomobil çarpıştı. Kazada ağır yaralanan Kaygısız, Isparta Şehir Hastanesi'nde yaklaşık 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Hacı Hasan Büyükçam’ın eşi Güzide Büyükçam Vefat Etti

İyi Parti'den tanıdığımız Hasan Büyükçam'ın babannesi Hacı Hasan Büyükçam'ın eşi olan Güzide hanım vefat etti. Bugün öğlen namazı eşliğinde cenazesi kaldırıldı.