26 Ağustos 2021 Perşembe

Hüseyin Aybatılı Cinayet Zanlısı Olarak Tutuklandı

Isparta'da Ali Kurt cinayetinin şüphelisi olarak aranan ve dün İstanbul'da yakalanan Hüseyin Aybatılı, kente getirildikten sonra emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilmişti. Isparta'da Ali Kurt cinayetinin şüphelisi olarak aranan ve dün İstanbul'da yakalanan Hüseyin Aybatılı, kente getirildikten sonra emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilmişti. Yapılan ilk sorgulamanın ardından katil zanlısı Hüseyin Aybatılı Tutuklanarak Isparta Cezaevine götürüldü.

Isparta'nın Evladı Avrupa Şampiyonu Oldu

İsparta Belediyesi halter kulübü sporcusu Fatmagül Çevik Polonya/Varşova'da yapılan Avrupa yıldızlar şampiyonasında koparmada 91 kg ve silkmede 114 kg kaldırarak toplamda 205 kilo kaldırarak Avrupa şampiyonu oldu. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Belediye sporcusu olan Fatmagül Çevik'i kutlarken Avrupa'da İstiklal marşımızın okunmasından gurur duyduklarını belirtip başarılarının devamını diledi.

9 Ağustos 2021 Pazartesi

Ispartalı Ali Kurt Hayatını Kaybetti

Geçtiğimiz gün uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve tedavisi yoğun bakımda devam eden iş adamı Ali Kurt, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. SDÜ Araştırma Hastanesi'nde tedavi altında olan Ali Kurt, bugün yaşam mücadelesini kaybetti.

Isparta Fatih Mahallesinde Yangın

Isparta'da Fatih Mahallesi'nde boş bir arazide bulunan ağaçlar alev aldı. Yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken, kısa sürede söndürüldü. Meddem Hastanesi arkasında bulunan boş bir arazide yangın meydana geldi. Yangına görenler itfaiye ekiplerine haber verdi. Ağaçların alev aldığı yangın kısa sürede söndürülerek kontrol altına alındı. Ekipler tarafından söndürülürken, soğutma çalışmaları başlatıldı.

Mermer Yüklü TIR Apartman Bahçesine Sarktı

Ayazmana Mahallesinde mermer yüklü Tır, bir evin otoparkının alt köşesinde asılı kaldı. Paşa Konaklarının otoparkın duvannda asılı kalması nedeniyle vatandaşlar aracını çektiOtopark halindeki tınn freninin boşalması nedeniyle tınn sitenin bahçesinde asılı kaldığı öğrenildi

Fen İşleri Müdürlüğünde Görev Değişimi

Isparta Belediyesi'nde Fen İşleri Müdürü olarak görev yapan Halil Kadan görevinden alındı. İddiaya göre Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Serkan Kaya'nın aynı zamanda Fen İşleri Müdürlüğü'nü de görevlendirildiği öğrenildi.