26 Ocak 2019 Cumartesi

Isparta Yalvaç'da Akılalmaz Cinayet, Kafasından Vurulmuş Halde Bulundu



Isparta’nın Yalvaç ilçesinde, 5 gündür aranan Musa Kaplan (41), içi su dolu 9 metrelik kuyuda başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

Polis, Kaplan’ın son olarak birlikte görüldüğü bir kişiyi gözaltına aldı.Yalvaç’a bağlı Bağlarbaşı köyünde oturan evli 2 çocuk babası Musa Kaplan, geçen pazartesi günü ‘Yalvaç pazarına gidiyorum’ diyerek evden ayrıldı. Eşinin dönmemesi üzerine Şemsinur Kaplan, jandarma ve polise kayıp başvurusunda bulunurken, sosyal medyadan da kayıp ilanı paylaştı.

5 GÜNDÜR ARANIYORDU

Musa Kaplan’ın en son Kızılca Mahallesi Sığırlık bölgesinde H.H.A. (49) ile birlikte görüldüğü ihbarı üzerine aramalar bu yönde yoğunlaştırıldı. Bölgede yapılan arama sonucunda 5 gündür kayıp olan Musa Kaplan’ın cansız bedeni akşam saatlerinde su kuyusunda bulundu.

CESEDİ AFAD EKİPLERİ ÇIKARDI

Yaklaşık 9 metre derinliğinde, içi su dolu kuyudaki ceset, Isparta Valiliği AFAD ekipleri tarafından çıkarıldı. Başında kurşun yarası bulunan Musa Kaplan’ın cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi için Yalvaç Devlet Hastanesi morguna konuldu.

YANINDA GÖRÜLEN KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Musa Kaplan’ın en son birlikte görüldüğü H.H.A. polis tarafından gözaltına alınarak, ifadesi için polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: https://www.uyan32.com/ispartada-gunlerdir-kayip-olan-musa-kaplanin-cesedine-ulasildi/

AK Parti Milletvekili İsmet Sezgin Cennet Garantisi Veriyor


Isparta'nın son dakika haber sitesi olarak sizler için her zaman olduğu gibi yine çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu sefer gündeme bomba gibi düşen bir haber ile sizlerleyiz.

AK Parti vekil İsmet Sezgin, partisinin adayı için gündeme bomba gibi oturacak bir şekilde oy istedi.

Sezgin, “Hilmi Bilgin’e vereceğiniz destek, kıyamet gününde kurtuluşunuz olacak” dedi.

Kaynak: https://www.uyan32.com/son-dakika-ak-partili-vekilden-dudak-ucuklatacak-cennet-garantisi/

4 Ocak 2019 Cuma


Burdur'da yaşanan feci katil haberi her zaman olduğu gibi yine sitemizde sizlerle.

Burdur'da 24 yaşındaki Azerbaycan uyruklu Ganıra C. ile 24 yaşındaki Halil A. arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonucunda Halil A. Ganıra C'yi 55 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Olay Burdur'un Karamanlı İlçesinde dün gece meydana geldi.

Halil A, eğlence merkezinden birlikte çıktığı Azerbaycan uyruklu Ganıra C. ile Gölhisar'daki bir eve gitmek için ticari taksi çağırdı. Birlikte araca binerek ilerken henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonucunda taksiden inen Ganıra C.'nin arkasından takip eden Halil A'da vücudunun 55 farklı yerinden bıçakladı. Olayı gören taksi şoförü ise Jandarma ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ganıra C.'nin cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edilirken, taksi şoförünün yakaladığı Halil A. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Isparta Ak Parti Belediye Başkanı Adayı Başdeğirmenden Önemli Açıklama



AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, önceki gün akşam Memur-Sen yemeğinin konuğu oldu. Yemeğe Milletvekilleri Recep Özel ile Mehmet Uğur Gökgöz de katıldı. Memur-Sen yöneticileri ile bağlı sendika başkan ve yöneticilerinin katıldığı programda Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Belediye ile kamu, kurum ve kuruluşlar arasındaki diyalog ve koordineye işaret etti.

Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesinde Dikkatsizlik Kazayı Getirdi ?


Son zamanlarda trafik kazası denince ilk akla gelen şehirler arasında yer Isparta'da yine bir trafik kazası gerçekleşti. Son dakika alınan haber bilgisine göre çimento yüklü bir kamyon viraja giremeyerek yan yattı. Yaşanan dehşet verici trafik kazasında kamyon şoförü ağır yaralı olarak Şarkikaraağacın Fele köyü hastanesine kaldırıldı.

Uzun zamandır Isparta'nın aradığı en güzel haber sitelerinden bir tanesi olan ve Isparta gündemini sizler için sunan bu haber kanalını kesinlikle takip etmelisiniz.

Isparta'da yaşanan trafik kazası 32 AT 345 plakalı aracın viraja girememesi sonucu oluştu ve yaşanan kadar 1 kişi ağır yaralandı.

Kaynak: https://www.uyan32.com/sarkikaraagac-fele-yolunda-feci-kamyon-kazasi-1-agir-yarali/

2 Ocak 2019 Çarşamba

Meteoroloji'den Isparta İçin Bir Uyarı Daha Geldi


Son zamanlarda kar ve yağmur yağışları ile ter temiz bir havaya sahip olan Isparta'ya bir uyarı daha geldi. Meteoroloji tarafından yapılan açıklamadan Isparta'da kısa bir süre sonra kar yağacağı söylendi. Isparta'da hava durumu nasıl diye merak edenler her zaman olduğu gibi yine bu haberimizi okuyabilirsiniz. 

Hava durumu sürekli değişkenlik gösteren Isparta'nın son zamanlarda yoğun kar yağışı yaşaması kaçınılmaz. 

Kaynak: https://www.uyan32.com/isparta-icin-bir-uyari-daha-geldi/