20 Kasım 2018 Salı

1988 li Yıllarda Isparta Arşivi Sizlerle

Hey gidi günler hey demek isterseniz sizler için unutulmayacak bir Isparta Arşivi hazırladık. Isparta'nın 1980 li yıllardan bugüne kadar fotoğraflarını sizler için araştırdık ve trt arşivinin içine girerek sizlere mükemmel bir haber sunduk. Son zamanların belkide en çok dikkat çekecek olan haberi ile sizlerleyiz.
Kaynak: https://www.uyan32.com/dunden-bugune-isparta-video-arsivleri-ve-fotograflar/

13 Kasım 2018 Salı

Burdur Valiliği Hukuk İşleri Müdürü Taceddin Ö. Evinde Ölü Bulundu

Isparta'nın en hızlı haber ekibi sizler için her zaman olduğu gibi yine çalışmalarına hız kesmeden devam diyor. Bu sefer Isparta'nın komşu illerinden bir tanesi olan Burdur'da yaşanan acı bir olay ile sizlerleyiz. Edinilen bilgilere göre Burdur Zafer Mahallesi evinde cansız bedeni bulundu. İddialara göre ise oğlu, Müdürü Taceddin Ö. (51)’den haber alamadı. Hızlı bir şekilde eve giden oğlu babasının hareketsiz vaziyette buldu. Durumu hemen 112 Acil Servise bildirdi. Hızlı bir şekilde hastaneye kaldırılan Taceddin Ö.’nün hayatını kaybettiği bildirildi.
Burdur'da ve Isparta'da yaşanan son dakika haberlerini her zaman olduğu gibi yine sitemizden takip edebilirsiniz. En sevilen siteniz sizler için burada. Kaynak: https://www.uyan32.com/burdur-valiligi-hukuk-isleri-muduru-evinde-olu-bulundu/

8 Kasım 2018 Perşembe

Isparta Özkanlar Kavşağında Feci Trafik Kazası Yaşandı

Alınan bilgilere göre ında clubdan çıkan 4 arkadaş aşırı alkol sonucunda alt geçide girerken kaza geçirdi. Araç içerinde de bulunan 4 kişi ağır şekilde yaralandı. Son dakika Isparta haber denince akla gelen ilk site olarak sizlere her zaman en hızlı şekilde hizmet sunmaya devam ediyoruz. Yaşanan kaza çok kötüydü.
https://www.uyan32.com/ozkanlarda-korkunc-kaza-meydana-geldi-cok-sayida-agir-yarali-var/

5 Kasım 2018 Pazartesi

Isparta Panoroma Cafe'de Yangın Paniği

Isparta'nın bilinen mekanları arasında yer alan Panorama Cafe'de nedeni belli olmayan bir şekilde yangın çıktı. Alınan bilgilere göre elektrik kontağının sebep olduğu yangında yaralı olmazken olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
https://www.uyan32.com/panorama-cafede-facianin-esiginden-donuldu/