27 Eylül 2018 Perşembe

Isparta'nın Gelincik Köyünde Feci Traktör Kazası

Isparta'da yine can yakıcı bir traktör kazası meydana geldi. Alınan bilgilere göre Isparta’da 2 çocuğun kullanmakta olduğu traktör yanlık kullanmaktan dolayı feci bir şekilde devrildi. 1 çocuk hayatını kaybetti.

25 Eylül 2018 Salı

Isparta'da Oğlunu Kaybeden Annenin Feryadı

Alınan son dakika haberine göre Isparta merkez çarşamba pazarının kurulduğu gün pazarda evladını kaybeden annenin feryatları yürekleri dağladı. 7 yaşında ki oğlunu bir anda kaybeden kadın ne yapacağını şaşırdı. Etrafta ki insanlardan ağlayarak yardım isteyen kadının acısı göz yaşlarından belli oluyordu.

Isparta'da Seri Katil Korkusu

En yaşanabilir şehirler arasında ilk sırada yer alan Isparta'da son zamanlarda yaşanan olaylar dudak uçuklatacak cinsten. Alınan haberlere göre Gökçay mesireliğinde bulunan 2 kadın cesedinin bir seri katil işi olduğu düşünülüyor. Gökçay'a çıktığı 2 genç kadını öldüren şahsın henüz kimliği belli olmazken olayla ilgili incelemeleri polis ekipleri hız kesmeden devam ettiriyor. Isparta'da yaşanan son dakika haberlerini en hızlı ve en dürüst şekilde almak için sizlerde sitemizi ziyaret edebilirsiniz. En sevilen Isparta gündemi burada sizlerle.

Isparta'da Yaşlı Adamı Böyle Dolandırdılar

Olay Isparta merkezde geçtiğimiz günlerde yaşandı. Alınan bilgilere göre S.A. 97 yaşında ki yaşlı adama komşusu olduğunu söyleyerek borç istedi. Yaşının ilerlemiş olmasını kendine pay çıkararak yaşlı adamı kolay bir şekilde kandıran S.A. 1200.00 tl borç alarak kayıplara karıştı.

23 Eylül 2018 Pazar

Manisa'da Aslan Suskun

Şampiyonlar ligi arenasında grubun ilk maçında zorlu bir rakibi kendi evinde farklı skor ile geçen sarı kırmızılı ekip lig maçında Manisa ekibi karşısında oynadığı futbol ile yetersiz kalınca evine puan almadan dönmek zorunda kaldı. Maçı hızlı başlayan Manisa ekibi güçlü rakibini 3 golle geçerken taraftarını ve yedek kulübesini sevindirdi. Son zamanların yenilmeyen ekibi Galatasaray bu skor ile zor zamanlara girecek gibi duruyor.

20 Eylül 2018 Perşembe

Isparta Kazak Tüneli Yolunda Trafik Kazası

Son dakika Isparta haberlerinin en sevilen adresi her zaman olduğu gibi yine sizler için kaza haberlerini en hızlı şekilde sunmaya devam ediyor. Bu sefer Isparta - Antalya yolu kazak tüneli çıkışında meydana geldi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden soför tünel çıkışında trafik kazası yaptı. Yaşanan kaza tek taraflı olurken her hangi bir yaralanma durumu yaşanmadı. Olay maddi hasar ile son buldu. Olayla ilgili incelemeler polis ekipleri tarafından başlatıldı.

13 Eylül 2018 Perşembe

Isparta Drag Tutkunları Buraya

Uyan 32 haber sitesi iş birliği ile bir araya gelen Modifiye ve drag tutkunları içlerinde ne varsa uyan 32 haber ajansına döktüler. Bundan önce drag yarışlarını yaptıkları alanın belediye tarafından kapatılmasına karşı çıkan modifiye tutkunları alanlarının açılmasını istiyorlar.

12 Eylül 2018 Çarşamba

Eğirdir Gölü Neden Kurumaya Başladı?

Isparta'mızın en güzel bölgelerinden bir tanesi olan Eğirdir Gölünün son çekilen resimleri korkutacak cinsten. Bu sene yağışların az olması ve gölde ki suyun sulama olarak kullanılması nedeni ile su kotunda 55 santimlik bir azalma oldu.

7 Eylül 2018 Cuma

Yalvaç'ta Pat Pat Kazası, 5 Yaralı

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde her zaman olduğu gibi yine bir pat pat kazası yaşandı. Alınan bilgilere göre 5 kişi ağır şekilde yaralandı. Yol kenarında ki şarampole yuvarlanan pat patta 5 kişinin yaralandığı haberi alındı. Her zaman son dakika kaza haberleri konusunda uzman ekibi ile çalışan Isparta Haber sizler için en güzel ve en önemli haberleri sunmaya devam ediyor. Bomba 32 ve haber 32 gibi sitelerden sonra şehrin en önemli haber sitelerinden bir tanesi haline gelen sitemizden en önemli haberleri son dakikası ile alabilirsiniz.