31 Ağustos 2018 Cuma

Zafer Mahallesinde Alkollü Şoför Bir Evin Bahçesine Uçtu

Isparta'da Zafer mahallesinde akşam saatlerinde alkollü olduğu ileri sürülen bir taşıt sürücüsü mahallede hakimiyetini kaybederek bir evin bahçe duvarını yıkıp aşağıya uçtu. Alınan bilgilere göre kaza yerine gelen ambulans ile araç sürücüsü hastaneye yaralı bir şekilde alınırken, kazayla ilgili soruşturmayı ilgililer başlatmıştır.


29 Ağustos 2018 Çarşamba

Isparta Davrazspor Kupaya Erken Veda Etti

29 Ağustos 2018 Çarşamba akşam saat 18:30 da başlayan maçta etkisiz oynayan Davrazspor kupaya erken veda etmek zorunda kaldı.

Kale Belediyespor karşısında fazla varlık gösteremeyen Güller diyarının sevilen takımı Davrazspor için zor günler geliyor dersek yalan olmaz.


Gönen Senirce Köyünde Yangın Çıktı

Isparta'nın Gönen ilçesine bağlı olan Senirce Köyünde bilinmeyen bir nedene bağlı olarak yangın çıktı. Yangın 29 Ağustos Akşam saatlerinde başlarken köylüler korku dolu anlar yaşadı.

Yaşanan olay sonrasında çiftlik tamamen küle dönerken olay yerine gelen ekipler yangını söndürmek için uzun zaman uğraştılar.


28 Ağustos 2018 Salı

Isparta İtfaiye Müdürü Halil Acar Görevine Geri Geldi

Isparta belediyesinde görev yapmakta olan ve uzun senelerdir çalışan Halil Acar, FETÖ soruşturması kapsamında uzun bir süre önce ne yazık ki görevinden uzaklaştırılmıştı. Yapılan incelemelerin ardından görevine geri dönen Halil Acar'ın mutluluğu gözlerinden belli oluyordu.

Alınan bilgilere göre Halil Acar görevine tekrardan dönecek. Acar’ın göreve dönüş yazısı bugün imzalanması bekleniyor.


27 Ağustos 2018 Pazartesi

Ünlü Plastik Cerrahi Uzmanı Mehmet Ali Korkmaz İş Başı Yaptı

Bundan kısa bir süre önce yapmış olduğu yüz nakli ile uzun bir zaman konuşulan Prof. Dr. Ömer Özkan’ın ekibinde bulunan Plastik Cerrahi Uzmanı Mehmet Ali Korkmaz şehrimizde işe başladı. Isparta Şehir Hastanesi, doktor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Türkiye’de ilk kez yüz nakli yapan Prof. Dr. Ömer Özkan’ın ekibinde bulunan Plastik Cerrahi Uzmanı Mehmet Ali Korkmaz, Şehir Hastanesi’nde göreve başladı.

Isparta'da Araç Arsaya uçtu 2 yaralı

Alınan bilgilere göre yeni sanayi sitesinde bulunan kavşak tehlike saçıyor. Az önce viraja hızlı giren bir araç yine şarampole uçtu.

Isparta trafik kazalarını her zaman sizler için en hızlı şekilde hazırlayan haber sitemizden son dakika haberlerine rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz. Son dakika kazaları ısparta sizler için en iyisini yapmak için elinden gelenlerin en iyisini yapmaktadır.

Güller şehri olan Isparta'nın yeni sanayi sitesinde gerçekleşen kazada yaralı 1 kişi yer alırken. Alınan son haberlere göre bu yol üzerinde daha öncede bir çok keze yaşandığı biliniyor.

ısparta kaza haberi